Print

U kunt het programma alleen bestellen voor uw vereniging. De hierbij behorende licentie staat op naam van de vereniging en mag niet worden overgedragen aan particuliere bootbezitters of andere verenigingen.
Het SW programma kan op 2 PC's worden geïnstalleerd. Om de licentie te registreren bij Sail Support heeft u een internet-verbinding nodig.

De licentie voor het gebruik van het SW programma is een jaar geldig. Na 15 april zal het programma niet meer functioneren.

Als er meer licenties nodig zijn (bijv. in het ingeval van een computer crash), dan kunt u deze aanvragen bij Sailsupport. Stuur hiervoor een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ( of klik op deze link).

U kunt het SW programma bestellen door op deze link te klikken SW programma aanvragen. U komt dan op het formulier waar u de aanvraaggegevens kunt invullen.

Voor SW programma voor 2 PC’s betaalt u ca € 100,-- . Hiervoor krijgt u van Sailsupport een rekening. Deze rekening zal in het algemeen naar de secretaris van de vereniging gestuurd worden.